![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 519520521522523 1364> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Па па пааа штедливост
![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
e obratno....vertikalno so nozete na gore i rasireni ....da ne moraat da pravat vaza za cvekinja
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Мислам дека прво побарав вицот, па од моите цигари, па понудив материјал з аучење, а тебе Бибе ти одговорив
![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
ne me karaj eve si ucam
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
mamce da ne me prasa mene za nega na kozata???
jas ispitov ne mozam da go spremam... ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Мамче, за нега на кожа ја открив тајната, туку арно го спомна комшичето... нешто сакав да те прашам
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Да не сакаш нешто да научиш за нега и заштита на кожата, еве сега куцам нешто за проектот на комшичето
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
oh,oh zdrava i ziva da si mi
![]() aj da odam sega zs nisto od ucenjeto. pozz do site pokasno ke palime ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Мамче, Мичо...ај и ние за друштво ... да не пие човеков сам
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aj од мене мал допринос кон твоето учење... дрмни го - гарант ќе учиш цела ноќ
![]() ![]() |
|
![]() |
|
denes cel den ucam. ne znam sto mi e
![]() ![]() a za izgovori kolku sakas ima...cek kafe, cek cigarce, aj pak repete ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 519520521522523 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |