![]() |
|
Признавам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 61> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
priznavam deka ako doznam deka i na forumov ja ima ke i ja oderam kozata.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
priznavam deka se smeev mnogu denes
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
priznavam deka mi bese super..........
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Priznavam deka denes trebase da si ja zeam dozata za da izdrzam smirena.
|
|
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Признавам дека ме возбудува
![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
priznavam deka sum inaetliva
![]() ![]() ![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Признавам........... дека најпаметно ќе биде да си легнам
|
|
![]() |
|
Признавам дека секој пат кога ке чујам за него или од него нешто....сакам да го видам како некогаш порано коа се дружевме на клупи. Сакам многу работи да кажам...ама да го видам и 5 саати да седиме заедно верувам дека збор нема да кажам од тоа што мислам.Повеке од година помина..
Изменето од blueprayer - 08.Февруари.2009 во 16:08 |
|
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....priznavam.......nokeska olepiv 100%......ne bev jas kriva.....muzikata bese super
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
nisto ne priznavam........... pa makar i gestapo da me ispituva
![]() |
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Признавам дека сум тежок човек
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
priznavam deka ako dva trojca vi zabelezat nesto problemot e vo vas,a nevo drugite-site
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Priznavam deka mi godi ovaa tishina...
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ТУКА БЕВ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 61> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |