![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 512513514515516 1762> |
Автор | |
bajaderam ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ostajte ja bosica gledaj vamu so mona so praime i so beti teto
aj beti si ima avatarce ama sepak za da me stopi ne veruvam ne s davam taka lesno
![]() a za mona sto da kazam ne znam kazav li mona uste i pocnuvam tesko da disam podobro ne me prasuvajte
![]() |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
bajaderam ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 178 |
a kako kako ne razbrav sto i e na milata bosica pa so sakate da ja treznite
zarem se opijanila
leeeeee
bosice zarem ova e tocno
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
трезна сум де....зашо мислите дека сум пијана
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
razumem...bajaderce
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
бетииии гзе ти љубим кај го најде аватарчево
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
wow...ke bide jako
![]() cuce ti si cool.... |
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pa kakva e ovaa slika bosice sto ni ja davas da ja videme
pa ova nema smisla
cetvorica mazi da perat edna kola i toa goli
pa nema vrska
pa si idam u peralna si plama 100 denari i perat tamu em obleceni em so cizmi kako sto e redot a ne ova pa i goli pa i penja duri i stavile
bre bre bre arno i tush sto ne napravile specijalno za kolava
|
|
![]() |
|
не бе бе ја гледам веке како конк*ренција
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sto se lutis ti pa....kola vaka se pere...a ne u cizmi...uste obleceni....pa da ja izgrebat so toa patenti
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
бајадерче запази ја само тетоважата на типот кај десниот жмигавец на десната надлактица
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
bosic ti si srce
![]() dosta mi se sviga i tvoeto avatarce uzivkaj praznicno ![]() |
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 512513514515516 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |