![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 512513514515516 890> |
Автор | ||
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13976 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sdk,,,,,,,,
![]() chestit 8-mi mart na cela zhenska idividovska populacijai 24/365 da vi bidat praznichni ![]() |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
SDK...Ako ne ja pokanis ...peder si
...Ako ja pokanis ...zs si ja pokanil
![]() Изменето од laki_bu - 08.Март.2012 во 01:36 |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Некако успевам сите да ги изнервирам ...
Најдобро да си легнам.......и да спијам и спијам и спијам и спијам и спијам и спијам и спијам .......................................................... дооооооолго....!!! Ај
![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
SDK...Ke mora da si legnam , sabajle imam mnogu za cestitanje
![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-Среќен 8-март на сите форумџивки
![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Srekjen praznik na pripadnichkite na ponezhniot pol |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Честитки за празников до сите форумџики,еве не нас сите разиграни!
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Девојки
![]() Ви пожелувам да бидете жени- благословени, со љубов, нежност и убавина надарени, со насмевка вечно озарени и со многу љубов наградени! |
||
![]() |
||
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
|
Im go cestitam 8 mi Mart na site pripadnicki na ponezniot pol, na site majki, devojki, sestri, babi...... a posebno na site pripadnicki na ponezniot pol (forumdjiki) na IDIVIDI forumot Vi posakuvam cestit 8 mi Mart i se najubavo Изменето од panter123 - 08.Март.2012 во 19:58 |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
Srekjen 8-mi mart
![]() ![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
не се чуди другарче...стварно ми е криво ![]() btw...се мислам за песната од Северина....вика снег во мај....јас видов и во јуни снег и мраз ![]() ![]() Значи нема веќе што да гледам
![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
ima studen tus za vakvi misli...
|
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
|
Истуширај ме тогаш
![]() |
||
|
||
![]() |
||
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
prosto da ne ti se veruva.........
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 512513514515516 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |