![]() |
|
Глупо прашање -> Глуп одговор |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 60> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
па за тие што не јадат овошје
зш најгрдата песна ти се врти нонстоп во глава ?? ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
аааа,неее,грешка сиии...разлика има...во пакувањето
зошто овошен јогурт кога некој измислил сладолед? |
|
![]() |
|
оти водата е бела
![]() зш има шпагети и макарони кога се е тоа исто ?? |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
za da bidi vodena
zs bazenot e sin?
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
za edniot da go drzis
![]() zosto vodata e mokra? |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Поради капата и пендрекот.
Зошто стапот има два краја? |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
da zbuni cajkan
![]() zosto cajkan e glup? |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
за да не ја мешаме со овал.
Зошто семафорот има три бои? |
|
![]() |
|
tamu mu e mesto
zosto topkata e sekogas okrugla? |
|
|
|
![]() |
|
За да не црткаш срценца на нив кога ти е досадно!
Зошто како и да се свртиш задникот ти е позади? |
|
![]() |
|
за да не боли
зш секогаш се кинат ќошињата на книгите ?? ![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
ZA DA GI BROIME
zasto lugeto imat bolki? |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
So molivce i gumicka
zs site imame godini?
|
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Оти не се дели на најмали заеднички содржатели.
Како се црта круг на таван, а во кругот квадрат? |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 60> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |