![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 500501502503504 717> |
Автор | |
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() RUSHKA, mamamd i Andjelina vi blagodaram mnogu za ubavite zborovi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
mila ti posakuvam i jas uste POUBAVI,POVESELI i POPLODNI REZONATORSKI 5 GODINI... ![]() ![]() ![]() p.s..bidejki sum malku izguben, nasata mila Andzelina sto toa tocno slavi?..se sramam sto ne znam,ali moram da prasam,ne sum od onie koi glumat deka sekogas se znaat ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
jas slavam Makijaveli, ne Andjelina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
ako se slavese PAVLOV Den...na site PAVLINI i onie sto se vikaat PAVLE...VI POSAKUVAM SAMO EDNO DOLG I SREKEJEN ZIVOT ISPOLNET SO LJUBOV..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ДОБРО УТРО РЕЗОНАТОРИИИИИИИИИИИ .... ЧЕСТИТКИ ЗА IQ ЗА ГОДИШНИНАТА ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
добро утро Анѓелина ... арно викаш ... од благо, топло, од многу пари и од многу ... немаме гајле ... само човек да не биди алчен ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Еве нешто интересно ... Prviot den, Bog go napravil kuceto i mu rekol: "Sedi po cel den pokraj tvojata kukicka i laj po sekoj sto ke pomine. Za vozvrat, ke ti dadam da zivees 20 godini. " Kuceto reklo: " Ne mi se lae tolku dolgo. Moze li samo 10 godini, a jas da ti gi vratam drugite 10? "Gospod se soglasil. Vtoriot den Bog go napravil majmunot i mu rekol: "Zanimavaj gi lugeto, pravi finti i teraj gi da se smeat. Ke ti dadam 20 godini zivot. Majmunot odgovoril: "Da pravam majmunloci 20 godini? Toa e mnogu dolgo vreme. Moze li da ti vratam 10, kako kuceto sto napravi? "I Bog povtorno se soglasil. Tretiot den Gospod ja napravil kravata i i soopstil: "Ke moras da odis vo poleto so farmerot, po celi denovi da se peces na sonce, da mu ragas telinja i da mu davas mleko za da moze da go izdrzuva semejstvoto. Za trudot ke dobies zivoten vek od 60 godini." I kravata se pobunila velejki: " Prilicno e naporen zivotot sto go baras od mene da go ziveam 60 godini. Moze li da ti vratam 40?" "Moze." Cetvrtiot den Bog go stvoril covekot i mu rekol: "Jadi, spij, zabavuvaj se, ozeni se i uzivaj vo zivotot. Ke ti dadam 20 godini zivot." Covekot na toa odgovoril: " Samo 20? Moze li nekako da mi gi prefrlis i 40-te od kravata, 10-te od sto gi vrati majmunot i 10-te od kuceto? Toa se osumdeset, vo red e?" "Vo red", odgovoril Gospod. "Sam si go barase". I taka covekot prvite 20 godini jade spie se zabavuva i uziva. Narednite 40 rinta kako vol za da go izdrzuva semejstvoto,. Slednite 10 se glupira za da gi zanimava vnucite. Iposlednite 10 dreme pred vrata i lae po site. Sega jasno e ?! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... dobro utro...i vo stil na idno sveveshterishte... shto prajte be vie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
и од мене ја поздравувам ... ама за жал сеуште администраторите имаат заземено став ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Марко,велат,при сила нема правдина.Нас само ни преостанува да ја поздравуваме. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 500501502503504 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |