![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 498499500501502 832> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк.... не го спомнувај!
сдк...Ми текнува не едно чупе кое е негов фан, што ме шеташе по тавани којзнае колку време и ми даваше лажна надеж, за на крајот да ми рече: а уствари ти што бараш во мојов живот, јас имам дечко и не би се разделила од него... Само лепо - фино си заминав , иако ми идеше да ја ошамарам што ме лажеше. И кога ја сретнав по мнооогу многу време, ми раскажуваше како си поминала еден убав период со мене ![]() едит: уште нешто сакам да кажам и тоа за друга.... к*рва според мој критериуми Оди на роденден кај бившиот со дечко и Здраво... среќен роденден... , го бацнува фраеров -***, ва е ******, дечко ми ******, ова е ***, мој бивши.... Па овај пак, глупавиов зема се изгушкува со бившиот, му честита од сесрце.... окезен до уши АБЕ АЛООООО.....КАЈ ОТИДЕ ВЕКОВ... јас нема да ми падне ни на крај памет да се појавам кај бившата на роденден со сегашната девојка.... неверувам дека ни на едната ќе и биде пријатно, а уште помалку ќе се нафатам да одам со девојка ми кај нејзиниот бивши на роденден ![]() Изменето од volkswagen - 05.Јануари.2010 во 20:50 |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
sdk---boli iskreno koga sakas....
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
сдк... значи, морам нешто да грицнам сега....
сдк..убава бројка на страни ![]() Изменето од volkswagen - 05.Јануари.2010 во 21:43 |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk se umrev od smeenje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
сдк...треба да се забрани разговор на мобилен и на пешаци
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
Сакам да кажам... ме изнасмееја децана..во форумски игри ...
![]() |
|
![]() |
|
деца, па ти
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
сакам да кажам... симпатични сте...ептен ми се допаѓате ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
и ти нас ни се допаѓаш.... и што е најдобро секој сам на себе си се допаѓаме
![]() Ќе ни се придружиш во форумски игри? ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
s.d.k.
deneska nekako aparatite sve na pola raboteja.....i pakk prekin ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк - 2 саатот... уште огнови, музики, скари...
![]() |
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
sdk konecno doma...
![]() |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sdk...nema ushte nikoj
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
sdk renata tuka sme ama zavrsija koshtanite
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 498499500501502 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |