![]() |
|
Штедач или трошач?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
највеке на цигари .........
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
мамма највеке троши на малборо лајт 100с
![]() |
||
|
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Dosta ma....izdaice,.....a...chevli?aaaa...farmerki,...aaa....ufff-dosta
![]() |
||
![]() |
||
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
|
............ma kakov shtedac...............sto zaradim.to i potroshim....ma i u minis odam ako teba.............epten sum stanala troshac prva klasa...............sramotiloci.............c c c c c c c c
|
||
![]() |
||
|
не спомнувај мама фармерки не сакам а и ретко носам ама чевли уффффффффф ако ти се верува во февруари месец си купив УШТЕ ЕДНИ чизми.....пролет иде јас чизми купувам ама какви се бомбона ...црвени мфффффф ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
ШТЕДАМ,ШТЕДАМ,ШТЕДАМ,ШТЕДАМ, ПА КОГА ЌЕ МИ ЗДОДЕЕ, ПОТРОШУВАМ СЕ ЗАА МИГ.И СЕКОГАШ БЕЗ ВРСКА. ЕВРЕЈСКО - ЦИГАНСКА РАБОТА.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
|
исто. кога треба штедам а кога не треба па ич
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
хахаха
![]() |
||
|
||
![]() |
||
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
|
Епа гледам да заштедам што повеќе зошто често заборавам да земам пари за на школо и тоа заштеденото ми се најде....
||
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
mnogu trosam..najveke na cigari i stikli koi gi imam skoro vo site mozni boi i im priklucuvam na starite po eden nov par na nedela dve....
|
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
Трошам,многу трошам...од мене домаќинка не бива
![]() Ама затоа пак маж ми ми го бели образот ![]() |
||
![]() |
||
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
|
Mene tatko mi mi beli obraz
![]() ![]() |
||
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |