![]() |
|
Стравот предност или не? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 19> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne e tocno |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
e ova e tocno |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,...mochanjeto,dali e prednost ili ne,...toa ne e neshto shto nekoj go ima a nekoj ne,....sekoj ziv ima nekoj strav,...nema ziv chovek ,..a,da ne se plashi od neshto,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Тоа е инстинкт
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Секој човек дали повеќе или помалце е плашлив , но дали стравот може да е предност ?? |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Vo bukvalna smisla ne....
ama stravot mora da postoi.....
za mnogu raboti vo zivotot ne treba covek da se istca.....
|
|
![]() |
|
pola od recenicata e tocna vtora polovina e cista nebuloza |
|
|
|
![]() |
|
pa da
jas znam samo eden slon sto ne se plasi da leta DAMBOOOOOOOOOOOOOOOOOO Изменето од anakin - 26.Март.2007 во 01:13 |
|
|
|
![]() |
|
e
ova ne e tocno se soglasuvam jas so tebe dosta no kalo mozes da kazes deka stravot e pred se covecka osobina bre skoro celiot zivotinski svet prezivuva samo poradi stravot i ostroznosta nie sme tie sto na milion nacini go potisnuvame stravot i pravime se i sesto da ne go pocustvuvame bi ti dal milion promeri no dosta napisav tuka Изменето од anakin - 26.Март.2007 во 01:20 |
|
|
|
![]() |
|
abe
citaj ti pogore ( moi postovi za toa) jas odamno tvrdam deka stravot ne e mana no ti negiram deka e prvenstveno covecka osobina na tvojata recenica kako do boga ne se razbirame |
|
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Stravot sto go ima narodot od golemite gomnari sto ja drzat vo siromastija ovaa zemja. Za da mozat da se izivuvaat fasistitickite kapitalisti i politicari zaedno so nivniot proklet nakot tie se bogatat i se hranat so nasiot strav. Ovoj sindikat e pudlica na vlasta samo zaradi stravot. Na gazdinskite goveda site im se ligavat samo zaradi stravot itn.
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Стравот како мотиватор :) ... што мислите ? некое размислување низ таа призма
![]() |
|
![]() |
|
Што знам дали би се мотивирала од нешто што се плашам...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |