![]() |
|
Македонски дијалекти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 12> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
добро бе брза......ја реков за сеа....моментално...
ај ти мани нешо на скопски. ![]() иначе ја че си зборам на мојот |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
emi ce e .. mi lice na kavadarecki..ili negotinski..
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
не е охридскит.....
![]() ај погоди шо катана че е ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
emi na drugo mesto si govoram literaturno kak so si treba...
tuk gleem dijalekte i mi stana interesno..i interesno kee da ima poveke maabet i site da si guvorat na dijalekto...
i koj so ke razbere..
a tvojo ohridski lee ili taka nesto samo mi lice
![]() |
|
![]() |
|
еее кумановски сеа за сеа немат....
ам ти сеа прв пат зборуваш струмички...... не сум те виел на друго место да зборуваш ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mi jas celo vreme si guvoram na strumicki..aj vii kazejte nesto na drugite dijalekte..ima li nekuj su guvore kumanovski..nogo mee interesen..kardisuvam se ut smeh..
![]() |
|
![]() |
|
а така вииш
![]() не се секирај.....че те разбериме ние |
|
|
|
![]() |
|
aj saa pa..kakvi kvalitete treba da dokazuvam..mi jas soubavo si govoram strumicki..tam s´m rodana i purasnana.. i t´va gulema s´m purasnala masala...
![]() |
|
![]() |
|
сааш зборај сааш не..........ајмо да вииме твој квалитети на воа тема мало ![]() |
|
|
|
![]() |
|
i saa jas li treba da udguvoram???
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
lele, more muzhu vidi shto napravimo, pa neli ti rekna deka deca kje dojdev i kje ne zatechev,a ti ajde ajde nabrzinu.......
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
a kuga na dec'ta nejni im dusadilo da si igraat vonka,..se vrnale pak
doma, i so ke vid't,...niijnite zabravile da ja zakluch't vrat'ta,...pa
gu videle tatko im kak' i se k'chil na majka im,...i ja javnal,...k'tu mazga,.. i vaa se zdrvila cel'ta,...kuga gi videla ,.....
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |