![]() |
|
ЛОГИКА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...e pa
![]() ...nea ni pod lupa ne moze da ja vidish ! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Cicko Marfi vika vaka:
"Sekoe lepce namackano so margarince,koga paga od race paga na namackanata strana" Mythbusters vikaat YOK brate...ne e taka ![]() Ama se zaebani toa ludacite koga se raboti za logikata ![]() Logikata e samo matenje voda vo avan ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Ako nema logika vo logikata, togash zoshto prezentirash logika na ovaa tema?
![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Логика е само начин на делување во ‘реалноста‘ , со обид добивката да биде не помала од влогот . . .
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ima logika ...ovoj shto zbori,...ima!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
logikata veli ne mocaj protiv vetrot
no logikata ne e zabavna zatoa mocame protiv vetrot e pozabavno ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Logichno li e deka posle nekolku bana bitno e namalena brkanicava niz psihologija ili samo mene taka mi se chini
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
E, toa e rezultat od koristenje logika. Gledash kako ubavo funkcionira!
I posle nekoj kje kazhe deka logikata bila luk i voda... neka dojde na forumov da proveri kolku e efikasna. ![]() |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Pozabavno e brate anakine ...ako sakas da imas pomocani pantaloni ![]() |
|
![]() |
|
Toa e zhelba za bolka.
![]() ![]() Odenjeto spored logikata mozhe da bide moshne suvoparna rabota, no zatoa odenjeto protiv nea... ![]() Изменето од Messenger - 25.Мај.2010 во 03:07 |
|
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Претпочитам логика како движечка валидна компонента за мозокот, но притоа без да се изоставуваат и сетилата |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() ![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Mesi,pak se rckas dusicko?
![]() Oti taka? Ke te ostavam da ja pretvoris temata Filozofija i Psihologija vo dobar album so slikicki istripovi.Malku da ti ja razubavat temata de... ![]() Da ne bide ucebnik so definicii i gushkanja ![]() Provokacijata bese indolentna i nema da ja komentiram ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
logicki e deka kruska pod krusa pagja
ako najdete ananas pod krusa, toa ne znaci deka e zaebancija, nego barajte logika tamu kade mislevte deka ja nema ![]() Изменето од anakin - 25.Мај.2010 во 18:17 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |