![]() |
|
Што најмногу ве боли? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 11> |
Автор | ||
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
А и сам си е убеден во сопствените лаги. Уште полошо! |
||
![]() |
||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
|
nedokazani zborovi,nedovrseni recenici...
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
......кога ко бајаги се зеза у уствари се потсмева
|
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
|
кога ке ми каже дека сум иста марка !
|
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
![]() |
||
bagrem ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 33 |
|
nedoverba
|
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
Predavstvo
|
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Neverstvo
|
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
|
дека некои се „подобри„ од мене
![]() |
||
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
lagata...
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
природата на краjот
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
a beeeeeeeee sto ve boli vo ljubovta e temata ???
ti zbunet velis gazo pred PC ( zarem so nego i ti sine zbunet ) ![]() a be igi........ so ima vrska uvoto vo ljubovta ?? zarem i tamu ?? auuuuu ![]() mene licno najmnogu me boli koga sakam a ne mozam ![]() Изменето од bijonse1 - 26.Мај.2009 во 22:52 |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
toa sto sekogas pagjam na isti gluposti. maler.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
|
кога сама ќе се изглупирам
![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.....кога при очи те прават корав
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |