![]() |
|
FENIX |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 1006> |
Автор | |
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
la
![]() sefot denes e so vas ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
zoshto ma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jas nikako se smrznav denes sabajle koga idev za na rabota sneg vrneshe a sega ima sonce ama za po srce mnogu e ladno i duva veter
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
NE DA DUVA VETAR MENE ME ODNESE
![]() ![]() ![]() ME ODVEA za malce pak ke se izgubev ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
nego eve ide koj ne treba ...
![]() pozz do pokasno ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ma ke te najdevme
izguben
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
ZNAM znam ako ne ste mi vie ke zalutam nekade 100 %
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
e pa zatoa sme nie tuka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
MENE ME SRA DA ISKOCAM NADVOR MNOGU DUVA VBETAR
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ako si mnogu slab sedi si podobro doma posigurno ti e
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KOJ BE SLAB 82 KILCA
![]() ![]() NI TORNADO NE MOZE DA ME POMRDNE ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
jas sum sea ramno 65
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
e pa togash odi shetaj ne mu ja misli mnogu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DOSTA TI SE TEBE 65 DOsta ti se
![]() Abe sum kupil vaga za merene i toa ne obicna ONAA ZA STOKA MERENE ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 1006> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |