![]() |
|
Дали времето влијае на вашата состојба? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Автор | ||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
на мене влијаат облаците
секогаш кога брзо се движат можам бескрајно да зјапам во небото.......... Тогаш за секоја мисла ќе си пронајдам слика,таму горе ![]() И убаво ми е се опуштам |
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
NE, I DA VRNE I DA VEE
I BURA DA KOSI.... |
||
![]() |
||
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
|
Влијае ДА!Ако е сончево имам и елан и волја за се,ако е облачно и тмурно и јас сум таква,ама ставам една вештачка
![]() ![]() |
||
![]() |
||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
|
Vlijae samo tornado,poplava i eventualno nekoj grom ako me udri.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
Да не се претвораш во врколак |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
|
Јас мислам дека времето има одредено влијание врз нас признавале ние тоа или не само кај некој повеќе кај некој помалку
![]() |
||
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
sekogas ,da
![]() |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
pa vliae, na primer sega koga pagja sneg mnogu mi e ubavo
|
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
ne, togas tesko zaspivam |
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Јас сум класичен метеопат, мојата физичка состојба 100% зависи од времето. Кога се менува јас преживувам бродоломи со пристисокот, со коските.
Точно знам дали ќе врне снег, дожд, дали ќе биде влажно...и некој спомна полната месечина, ауууу колку сум раздразлива на полна месечина, некој вишок на енергија, некој немир, некои трпки, вруќина и се прпелкам неможам да спијам. Нервоза невидена ме убива. |
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
![]() |
||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
|
Да..денес не ми се излегува надвор...!!! ![]() |
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Preterano...loso vreme cela energija mi ja cica
![]() |
||
![]() |
||
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
|
Premnogu nekogas znae da vlijae
|
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
me rastura
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |