![]() |
|
Poracuvanje aparat od internet? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Автор | |
mickeymkd ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 368 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jas sum naracuval.
Za stiganje stiga za 3 do 4ri dena. Ama ne bi ti preporacal da naracuvas. Posto koga ke te zakrpat so carina,danok,spedicija i slicni trakatanci ke te izgorat, i nema da ti se isplat do tolku. Za objektiv od 270 dolari davackite kaj nas mi bea 6000denari. ![]() |
|
Canon Powershot S90,Sony DSLR A700,Sony 18-70mm f3.5-5.6 DT,Sigma 10-20mm f4-5.6 EX DC,Sigma 17-70mm f2.8-4.5 DC, Tamron 90mm f2.8 SP AF Di,Minolta 70-210mm f4 AF,Minolta 50mm f1.7 AF,Sony HVL-F56AM.
|
|
![]() |
|
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Mozhebi mojov odgovor ne e najsoodveten, no mozhebi sepak ke ti dade nekoja polezna informacija.
Jas imam narachuvano od niv i mozham da potvrdam deka se moshne profesionalni i ekspeditivni i vo toj pogled gi smetam za edni od najsigurnite prodavachi preku internet. Mozhebi bi trebalo da znaesh deka tie se amerikanska prodavnica i ako kupish od niv togash proizvodite nosat amerikanska garancija. Dali taa vazhi vo Makedonija? Edno vreme prodavaa isti proizvodi, no od takanarechen gray-market. Tie bea neshto poeftini, no ne doagjaa so amerikanska garancija. Ako ovaa garancija nema vrednost vo Makedonija, togash vidi dali mozhesh istiot model da go narachash poeftino kako gray-market product. |
|
![]() |
|
NikolaJanevski ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Zdravo me interesira dali nekoj ima poracano do sega aparata od interenet od www.bhphotovideo.com i ako moze da kaze kako pominal, dali e se vo red i dali se carinat aparatite vo Makedonija.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |