![]() |
|
Mоже ли живoтот да се промени за една ноќ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 14> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nekogas e dovolna i edna pogresna odluka ili postapka za da se promeni zivotot zasekogas.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
DA moze...Mi se ima slucenooo da Nemam nikakov plan niti zamisla za TOA i odednas mi se sluci nesto ubavooo sto od togas veke 2meseca i edna nedela zivotot mi e vo podobra nasoka. IAko ne veruvav deka ova ke se sluci.
|
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Odvreme navreme imam obicaj da napravam kula od karti, pa posle ke go pustam papagalot i ke gi povlece so klunot da ispopagaat site naednas, ke mi zastane na ramo i ceka da napravam nova kula od karti
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
.....ne moze..ustvari moze...
![]() Изменето од zagor - 24.Јуни.2008 во 10:55 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Pa kako ne moze...a,ako verenikot koj tolku mnogu go sakas i mu veruvas,zivotot ti izgleda sreden tokmu kakov si posakuvala i...go nacekas so drug...decko
![]() |
|
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Точно..баш така ![]() ![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
mamma ne se menuva
![]() |
|
![]() |
|
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
moze da se promeni za edna sekunda a ne pa za edna nok!!!! |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Da be,..da,...sega ke se ligavi tuka...
![]() ![]() ne brisham denes...utre ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamma me potsetuva na majka mi, kolku i da bev los, eden bac u obraz i op ! nekoj dinar u dzep ke mi stavese
![]() |
|
![]() |
|
Mamma...ako poleta metlata niz monitorov ke mi go smenis zivotot uste nokjva
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dovolno e da gi pomesaat kartonite urolog i ginekolog
|
|
![]() |
|
A tek ako te pomesaat so drug pacient vo salata za operacija...
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |