![]() |
|
РЕЗОНАНЦИЈА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 497498499500501 717> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... toa ni se shifri...so ednata prijatelka ... taa mene apucincarija...jas nejze...apumajmunija... a so drugata... taa mene Pitu Guli...jas nejze Marko... od marko krali...nikoj ne razbira koga si pishuvame poraki na oglasna tabla...(da ne arcime kredit od mobilen ![]() ![]() ...a za kafeto...pijam bez sheker...gorko... da ne se turam na arch... ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
е па маменце,јас те напуштам.за мене е и утре работен ден.морам да спијам.ти...трета смена,пошто си и официјално на одмор...другиве апумајмунии резонираат на друга страна
лека ти ноќ
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...leka nok...noapti buna... utre e Petrov den...i nishto ne se raboti... duri ne se gotvi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() vecherva neboto e prekrasno ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
...leka nok...noapti buna... utre e Petrov den...i nishto ne se raboti... duri ne se gotvi ![]() ![]() --- --------------------------------------------------------------------------
...Сега ...Петре ручај....и српот на појас...
![]() да се работи...............така ми кажуваше дедо ми...... ![]() Изменето од blashka - 12.Јули.2008 во 10:23 |
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
mili rezonatori..mila blashka..dobar jutar kako si/ste?..jsa onaka..Vcera imav mnogu cuden den..ali go zapisav kasno pa go pastirav,za ako ste u sostojba da mi kazete dalijas znam sto sakam,sto baram ods zivotot?
a da mi se razladite mili eve po edna grc ladna coca-cola ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
ДОООБААААР ДЕЕЕН РЕЗОНАТОРИ
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
СПЕЦИЈАЛНО ЗА МАМАМД ЗА СО РУЧЕК...А ЈАС ЕДНО ЗА ПРЕД РАБОТА
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
... ni Petre ...ni Pavle.. denes se sedi... ni ogan ne se pali... zatoa deneska stroga dieta..samo salata od svez zelencuk... ili ko rushka shto posluzi...svezo ovoshje... pa posle pivo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
POZDRAV REZONATORIIIIIIIIIIIII ... DENES E GOLEM PRAZNIK PETROVDEN ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
...dobar den i srekno ime na site petrevci...
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
pred edna godina bev kuma i kumceto si go krstiv Petar od togas i mene mi e mnogu drag ovoj den |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
REZONANCIJA KE IMA 500 STRANICI ... TOCNO DENES ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 497498499500501 717> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |