![]() |
|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 493494495496497 1024> |
Автор | ||
Момче Македонче ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Добро утро Идивидијо
![]() ![]() |
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
![]() |
||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
|
..Ви благодарам многу...
![]() ![]() |
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
Moже и за мене една кифличка, ептен убаво мирисаат |
||
![]() |
||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
|
.....Нинџо...кај ме најде.......
![]() ![]() |
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Повели момче....ама да го кажеш вицот уште еднаш....
![]() ![]() ![]() |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Ееееееее...џабе ли сум нинџа....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
|
posluzi se gabi,ninja sepak neusea sam da gi izede site
![]() |
||
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
||
![]() |
||
Момче Македонче ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
|
ццц, фала нинџо. за вицот, го кажуваат на тв секој ден, мислам дека и не е баш виц
![]() |
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
![]() |
||
|
za kakov vic se raboti,ajde da go citnam
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
во политика го има...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
За политички
![]() Пишува на последната страна во темата „СДСМ ја разобличува власта„ |
||
|
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
тенкју, тенкју ![]() |
||
![]() |
||
|
Види, види....
И Габче-жабче сака благо посабајле...
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 493494495496497 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |