IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051 231>
Автор
Порака
JANE971 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Регистриран: 20.Декември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1711
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 10:44
dobro te najdov

Born to be alive...

http://on.net.mk/galerija/jane-ljorovski
Кон врв
Александар_А Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јануари.2006
Поени: 1271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Александар_А Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 10:45
Здраво!
Пишав на видео форумот, ама да пишам и овде за оние кои не го пратат и читаат.
Оние кои сакаат да го имаат видео материјалчето од мала станица, (се разбира со намален квалитет) би ви го испратил на мејл, деновиве. Само пратете ми ги имејл адресите на Л.П.
Оние кои го сакаат со солиден квалитет (ДВД квалитет), ќе треба да се видиме некој нареден пат во Мала станица и таму би го добиле.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 11:01
ok. ke cekam dvd
Born to be alive...

Кон врв
Mire Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Септември.2005
Поени: 1594
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mire Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 12:49
Originally posted by Александар_А Александар_А напиша:

Здраво!
Пишав на видео форумот, ама да пишам и овде за оние кои не го пратат и читаат.
Оние кои сакаат да го имаат видео материјалчето од мала станица, (се разбира со намален квалитет) би ви го испратил на мејл, деновиве. Само пратете ми ги имејл адресите на Л.П.
Оние кои го сакаат со солиден квалитет (ДВД квалитет), ќе треба да се видиме некој нареден пат во Мала станица и таму би го добиле.

Jas se prijavuvam, samo prati mi na ops@mat.com.mk, pisi Za Mire i nema problem

Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka    klikni TUKA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 12:56
a kafe moze?

Born to be alive...

Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 13:13
Kafe vo sekoe vreme na denot . Ne pravam problem .ајде
Кон врв
Tegla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Април.2007
Поени: 2213
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 13:46
кафе
That is called grain. It is supposed to be there.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 13:59
Zdravo Dalton . Na rabota ? 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 14:05
кафе
eve me i mene so moeto
Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 14:09
Na rabota, sinojka zaglaviv pa sega mi se spie. Mu pravev na Janus nekoja animacija, pa zaglaviv i na kraj ja spleskav тага
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 14:12
Dalton ke moram da te razocaram za fotkite od FED-ot . Pukna filmot . NEMA SLIKI.лутиналутиналутина

Изменето од NINA_SK - 13.Август.2007 во 14:14
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 14:12
ja zavrsi\?
gledam onaa so stapalki te se vrti na tv dosta cesto. A jas se falam , jas go znam deckovo sto ja praese, eptem fraer eголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Canon-џија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај JANE971 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 14:26
na nina i puknal filmot i NEEEEMA slikiголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Born to be alive...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tegla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Август.2007 во 14:52
Znam sho e rabotata, na starite kameri osven proverka dali raboti shutter-ot, se proveruva i dali se otkocuvaat zapcite, ako ne togas se vadi filmot vo temnica
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.