![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 476477478479480 2229> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima li nekoj ZIV OSVEN JAS I MARKO? |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Val -dobro utro.....kakoo si? bese na dorucek? se proseta po ulici....
MARCO - Zemaj, nosi, tepaj, dumkaj, kovaj.....sasardisana da ja vidam sledniot pat...doktorite vikaat 3x1...na den.
DOK - Tracevi, tracevi......koj gi trkala. Se nerviraat sto ne im igram kako oni svirkaat, a pravam profit. TOa gi boli. Da ne pravev profit, dosega ke me sutnea, a vaka ke mora da me trpat.hehehe
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
дефинирај
жив :)))) |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
труцкер
јас ти кажав ти само гледај си ја работата. сега си фраер. и да не им дадеш тефтерчиња |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Val... mi e sram da kazam... kaj Trucker ima dve koleski za dumkanje... i jas naiven pobarav edna... inace marijanceto posle 12 casot ke ne druzi... ke igraat sportska so Dok... Irenceto samo i padja internetot... izgleda ubava rabota ke i se sluci denes... Val... se priznav... hahaaa |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Trucker,zdravo i za tebe,,, Se proshetav,ne po ulici...konkretna shema imam |
|
|
|
![]() |
|
Marko...pa odi podumkaj nekoja...koga on ne gi dumka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Val... ova ti se sandalite za sonce... onie srebrenite gi glancam... svetat... so niv ke moze da vidis nesto... hahaa ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kardio...ziv vo smisla prisuten ovde i ready za trka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Marko..ne mozam na tolkva visina,ke se skrsham nekade ..daj nesto ponisko...ama sexy..kako srebrenkite
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
тогаш сум жив
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jas sakam da se druzam bas zo takvi"zivi osobi"
![]() |
|
|
|
![]() |
|
taka e Val... treba... kako toa Trucker gi ostava nedumkani... ke bidat nervozni... i nema da gi proknizat dokumentite... mesto na 120 ke odi na 220... i na konto 447... i otide bankarskata provizija... hahaa |
|
![]() |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Val - ne bi gi dumkal niv...mrazam dvolicni sustestva(normalno, ne se luge)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 476477478479480 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |