![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 472473474475476 1869> |
Автор | ||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...kiss4e za miloto od mene...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
сака да каже .......Зафатена е со мене. |
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
![]() ![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
како ќе заборави....не смее.
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...kaj si mi mila granny...se raduvash i ne zaboravi...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
|
![]() ![]() |
||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
||
![]() |
||
|
...granny...
![]() |
||
![]() |
||
|
hello
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
...ubavo da spiesh slavenicke...
![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
значи...со време си ја открила формулата за успех!
Сега,да те поздравам...одам да се освежам на кратко...не бива славеничката да се појави пред гостите со темни крукчиња околу очичките...Ти благодарам уште еднаш за искрените честитки...се читаме подоцна ![]() |
||
![]() |
||
|
...da biba...da...seshirche si nosam, mama si ja slusham, i se pred sebe rusham...
![]() |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
...ти навистина си права мала дама,штом не ја лажеш својата мама
![]() |
||
![]() |
||
|
...aaaaaaaa, jas ne ja lazham mama...nikako...
![]() |
||
![]() |
||
|
Па ти божем со Филе и нејзината мама,а после тоа одмарај си сама
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 472473474475476 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |