![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 472473474475476 729> |
Автор | |
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemam ideja no uste malce od skolo ke dojdat 2 drugarki kaj mene nema da bide tolku dosadno a ovde go nema drustvoto celo
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Biserna..tvojot cyber bato...a i site ovde sto sme polagame golemi nadezi u tebe.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
хмм,... досадно,... како да разбиеме досада ?? некоја идеја ??
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
da nastavnickata mi kaza vcera da ne odam na skolo denes, vcera od 4 cas i mi kaza da si otidam doma i sega se dosagam na forum bidejki dosadno mi e
|
|
![]() |
|
ти уште си болна ??
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ubavo toa jas denes ne mozev da otidam na skolo
![]() |
|
![]() |
|
грејт,.....
![]() ![]() ![]() батеееееееее....... тука си ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
сум,... ама сега се вратив,... имав само 4ч.......
![]() |
|
![]() |
|
biserna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() denes ne si na skolo?? |
|
![]() |
|
грл дури поранив.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
imalo nekoj na forum
![]() kako si diogen ![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
DOBAR JUTAR girl15 ![]() |
|
![]() |
|
dobro utro
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 472473474475476 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |