![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 471472473474475 2229> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lele,Marko,fildzancinjava se zakon...
Mi dade ideja za poklon kaj edni bliski prijateli
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
За мене Марко....
баш ми се свиѓаат, ај сеа напуни кафе , пошто со чај само ништо не праиме ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kafe e na red sega...
Marko,ajde togas kafence za Ivana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kardio...i tebe ti vlijae vremevo...
Ajde sila si NE SE DAVAJ..PA I DOKTOR SI ...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
tretoto prasanje e za podobruvanje na cirkulacijata... inace dobro e postaveno... kakvi vi se odnosite so svekrivite... mislam na bilateralnite...?? - mentalno... mentalni odnosi... si se razbirate intuitivno - oralno ... "dogovaranje" so ustite.... - analno... da ja udris od zadnik... hahaaaa |
|
![]() |
|
![]() |
|
Irence..
Se izgubi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ВАЛ
каков доктор, менувам професија. како Премиер ми беше поубаво :)))))) |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Марко:
каква е твојата слика у огледало.. *таман *поширока *послаба *неисчешлана ...... |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
Povekje srekja imase so zenite so stariot nik..neli???
Biraj nekoj nov,ne se vrakjaj na stariot
|
|
|
|
![]() |
|
Moram uste malku Da ve ostavam..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Idam vazni obvrski...mnogu vazni...ama mrazam da shlapkam vo voda
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
ВАЛ
ма ни со стариот немав успех, ама бев посреќен :)))))))))) |
|
![]() |
|
Ubavo prasanje Ivana... Sekoe utro si pravam eden eksperiment... zastanuvam pred ogledalo i mu se smeam... i toa mi se smee... hahaaaa se puknuvam od smeenjeeeee...... hhhhhaaaaaaaaahaaa po tabiet i faca sum kako Rene od ALO-ALO... a moze i na Crna gujaaaaa..... |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 471472473474475 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |