![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 77> |
Автор | |
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olkaj backi..ti prativ jas i snosti porace...a tebe nigde te nema
![]() |
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
AKO NE MI DIGNES KE SE OBESAM......... TOLKU USTE STOLCETO TREBA DA GO TURNAM
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Denes 15.03h Znam deka sega si zafatena (iako mislam deka preteruvas so rabotata), baraj me koga ke mozes!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
а последната добиена вака беше Ангелче батали ги ти другите остај компјутерот и дојди на варено винце верувај уште на улица ке те занесе аромата...чекам да ми заѕвониш на врата, цмок. Изменето од blueprayer - 11.Јануари.2008 во 19:55 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
.....ЕДИНСТВЕНО ТВОЈА!
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
jas i ti , na sedmo nebo...
nevozmozno...
i gospod place za nas...
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
KOJA SI PA TI DA TE MOLAM.......... ALKOHOLICARKE EDNA
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
вечер сме во маракана си за журка до бесвест?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
стануј мори колку е саатот....
![]() |
|
![]() |
|
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Bezbednosen kod=1567439273
![]() |
|
![]() |
|
IZVINI ZA PORAKATA OD VCERA,JAS SE TI PROSTIV.........ZATOA STO TE SAKAM
TE SAKAM TE SAKAM TE SAKAM.........
|
|
![]() |
|
hehe ushte nemash kredit neli ? hahaha jas i bez tebe srediv rabota !! muhahah sum go sredila pero sega miren e koo pilence :D ha abe ostaj se ja li..... edna nedela parche pravam.... aj dosta ti se falam. ti sho praish....od prvi idam na msn pa detalji....inache ne pishuj nazad nema da ima koj da ti vrati.... a na drugite ni zbor,.... luF ya backiiiiiiii
ви личи ова на порака ??? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
porakata e dobiena na avtobuska stanica dodeka go cekav drugarmi od sk:
ABE SE ZEZAM NE DOAGAM ME MRZESE DA STANAM
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
..............
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |