![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 680> |
Автор | ||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
...се прашувам од кај овакви страшни мисли...
![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.......koj gaol vlegol vo lugeto...
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
...se prashuvam od kaj angelov...
|
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.........kaj vide angel,mila
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...se prashuvam...zoshto 'loshka" se prashuva ...koga znae deka sum vo pravo...
![]() |
||
![]() |
||
|
...se prashuvam iako znam shto mislese i deka si vo pravo, no onoj del so goltanje nekako ne mi se vklopuva vo loshkinoto poimanje na neshtata...
![]() |
||
![]() |
||
|
...se prashuvam si poglednala vo ogledalo...? ![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
...toa znaci deka ima nekoj po poloshkino poimanje...a bogami i najloshkino poimanje...ne e samo "loshka" losha... ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
........ se prasuvam , sto li pravi sega
![]() |
||
![]() |
||
|
... se prashuvam...do koga so diktati...
![]() |
||
![]() |
||
|
...se prashuvam dali znae deka mi olesna i me uteshi sega... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
... sega moram da odam...da ja dokazam teorijata vo praksa
![]() ![]() |
||
![]() |
||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
|
kaj sum?
![]() |
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
.... se prasuvam dali znae ????
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4546474849 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |