![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 467468469470471 2229> |
Автор | |
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Марко.... за ваква шољичка се вратив... и тоа со ракавици на рака и муштикла во рака
![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ivana...merak da te fati samo gledajki ja sholjata...neli?
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Drago ni e sto ne druzis Ivana... i vaka so cajce ... imame tri prasanja za tebe... Prvoto e: Dali nokeska imase sex? Izvini malku e direktno prasanjeto... nemora da se odgovori... no ako si vesela znaci si imala... Kaj nas se veli: Ako domakinkata go meti dvorot... imala... hahaa |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Marko....ajde vtoroto za mene...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Мене не ме прашавте ама еве ќе ви се пофалам дека имав
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Ја и вода истурив сабајлено пред да метам Марко...
подомакински здравје, него чисто, онака, буквалистички сфатено...каде се уште 2те прашања? ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
Babyy..hello...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Bravo Baby sto iskreno ni kaza... neka ti e nazdravje... a i se gleda... posle sex odi i cigarce... hahaa |
|
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Па нормално
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Dobro utro na drustvoto
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Dobro utro na site ubav den vi posakuvam
![]() |
|
![]() |
|
Drugoto prasanje e: Dali koristite izgovori? Kako na primer: - skapo e... - nemam prijateli... - nemam vrski... i slicni raboti... Val... ti mi imas veke odgovoreno... hahaaa |
|
![]() |
|
![]() |
|
Irence,zdravo...kako si mi denes>
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zdravo Irence... imame denes tema so tri prasanja... 1. Dali imase nokeska sex? 2. Dali koristite izgovori? Prvo dali gi prepoznavame izgovorite deka se "izgovori"... hahaa |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 467468469470471 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |