IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 448449450451452 2229>
Автор
Порака Обратен редослед
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 15:13
ispravka: za mene
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 15:12
Vall, a mene si sekogas numero uno
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 15:11
Val nisto cudno sto velis i 5000 da napravime... i sto poveke ubavi druzbi na sajt... Embarrassed
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 15:10
Da,barem ovaa 2006,da ja zavrsime..so 5000 postovi..
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 15:07
Uf Val do Nova godina 4000 imame sansi da stegneme LOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 15:06
VERUVAM I SE NADEVAM DEKA TEMATA KE VOZI I NATAMU ...NESEBICNO...I KE NAPRAVIME...MNOGU 00000
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 15:06
Jas nikogo od vas licno ne poznavam no imam pocit za site koi se pozitivno raspolozeni i sekogas vnimavaat sto ke napisat...Embarrassed se nadevam ke ve zapoznaam i licno barem nekoi od vas... no i bez toa naogam srodni dusi... zatoa i "visam" sekoj den ... navistina zavisna stanav...LOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 15:05

FALA IRENA...RESPEKT..SEGA SFAKJAM KOI MI SE NAVISTINA VISTINSKI OSOBI NA SAJT

DJAKONDO...AMA NA STARIOT NIK MI PRATI LP..SEGA SUM VALERIJA2

SEPAK FALA ZA PODRSKATA

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 15:03
Taka e Val sekogas... mnogu luge se nastroeni vednas da te bocnat i bez da gi predizvikas... ednostavno toa im e dusevna hrana... tuku ke pocuvstvuvas nekoja strela... no sekako mora da se prodolzi...
Pocit Val Clap
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 15:00
Iskreno, mene mi nedostasuvaat denovite koga ovde se veselese i se zabavuvavme. Voopsto ne sakam kavgi i nesoglasuvanja.
Ovde steknav mnogu dobri prijateli, poveketo od vas ve znam licno
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 15:00
Vall vo znak na poddrska ti ispativ edna LP
s.r. Dzaki

Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 15:00
NA SITE MOZEME DA IM KAZEME

DEKA OD DENES OVOJ FORUM IMA TEMA - NEMA TEMA...

SE NADMINA SEBE SI ....

I E POGOLEM OD IMPERIJA...

VAL JA IMAS NASATA CELOSNA PODRSKA...

ps...

Snaske ... ke ja pozdravam svekrvata...
i silno ke si ja gusnam...
taa mi e kako "turte"... mmm

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 15:00
pozdrav do Bitolcani... ubav vikend...Embarrassedse citkame vo ponedelnikEmbarrassed
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2006 во 14:59

Irence...

Sum minala niz trnje i nekogas...

AMA NE SUM SE BOCNALA NA TRNJETO...UMEAM DA GI IZBEGNAM BOCKITE

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 448449450451452 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.