![]() |
|
Што би правеле СОличноста над васАКО сте невидливи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 62> |
Автор | |
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ke im zaigram 6 napred 3 nazad
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ко ќе дојде за 3 назад ќе и ја запрам музиката
![]() |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
so svirkanje ke prodolzam
![]() Изменето од vivi1 - 12.Ноември.2013 во 00:06 |
|
vivi
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
ќе ја гледам кај што свирка
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Ќе и го пуштам топтанот додека спие
|
|
![]() |
|
ќе ја разиграм и нејзе во ниедно време
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Наместо пижами ќе и подметнам народна носија
|
|
![]() |
|
опинци наместо чевли ќе и ставам
![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Ќе и ја сменам фарбата за коса
![]() |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
Ќе му ја исклучам струјата да не може да работи
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Ќе и ја украдам тајната за добра пастрмајлија!
|
|
![]() |
|
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Bi napravil veter I toa silen ,pa toa vodata odpozadi so I e da ja istushira....lom da ja stori
![]() |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Немој некој ураган, кој ќе ги жали спомениците во Скопје после
![]() Ќе ти ја земам цигарата и ќе ја гледаш како лебди во воздух, ќе ја бркаш ама не ти ја давам
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
ќе и го украдам чадорот да се изнервира ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |