![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 360> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Знам дека...ја утнав
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
дека е време за во кревет ....само не ми се спие некако
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
.... ![]() ![]() Изменето од zagor - 31.Март.2008 во 12:33 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
............znam deka..............sve sto doslo mora i da pomine..............
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
знам дека и Бибче знае-секое чудо 3 дена трае
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
..taka e blue................samo sto znam deka kaj mene ke trae poveke.ama jbg............. i toa e del od zivotot............
![]() |
|
![]() |
|
знам дека се е минливо Бибче...верувај во себе и во својот цврст став. само така ке успееш секаде
|
|
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
...ќе се здебелам ако продолжам да претерувам со хранава
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
знам дека и да се здебелиш пак ке си топ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
знам дека сега некој друг овде е самокритичеееен
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Ако се напијам уште едно каве ќе треба некој да ме носи на кардиологија! ![]() |
|
![]() |
|
знам дека подобро ти е сега да викнеш брза помош за да стигнат на време ако пиеш кафе за саат и пол па дур припаднеш уше 1 саат
|
|
|
|
![]() |
|
епа ми кажаа дека е доблест ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4344454647 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |