![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 447448449450451 1769> |
Автор | |
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da acika ke ne baraat ama nema da ne najdat
![]() ![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
teta e majstor za gibanici
![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Pozdrav i do tebe teta
![]() |
|
![]() |
|
Moze i ke ne najdat ana marija, ama nie togas nema da gi druzime
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ma majstor e taa koga ke go fati sukaloto lom pravi ne samo gibanici
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
tetaaaaaaaaaaaaaa,
jel mesish i dalje
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
абе вие гледајте заедно да се изгубите ...
па ногу ве е гајле дали после некој ќе ве траже....
еба го....
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
vikash acika
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
prima: ana marija
a ti kako manipulirash so sukaloto ?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
a mozesh i ti pitu da se izgubish so nas
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
udrivte na sala...na moja smetka....
iiiiii zaboraviv prima da napisam
![]() ![]() ![]() ako se nadevam ke mi se oprosti...
Ana...sukalo denes ic...ne mi se mesi...imam po interesno nesto za raduvanje denes
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i da vi kazam....so ova zabrana na citiranje....ko izgubena sum...a moze dodeka Val i File ne se tuka da se citira?,....ova bese prima do Djaki...zasto toj e za red i mir
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
arno vika PITU, sto ne se organizirate da se igubite negde zaedno, oa neka ve baraat tie sto nemaat druga rabota
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
prima: Slobodanka
kazi da se raduvame i nie
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ана марија...
јас со драга воља би се изгубил со тебе.........
ама СО ВАС ?????????
МОЖЕ ДА СЕ ПРЕВРТИ КАЈЧЕТО.....
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 447448449450451 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |