![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 447448449450451 525> |
Автор | |
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...milo za drago sve ti zivot vrati
prolaze ljudi ali stoje sati kad te ostavim ljubav nema nishta stim ali nije da te vishe nevolim....ljubavi |
|
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
neka ljudi govore na na na na
nek mi stave okove na na na na
josh vishe znam
josh jace znam
ne pushtam te ja
![]() |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
...заборављаш шта смо једном давно рекли
кад остављаш,остављаш све што смо стекли.... |
|
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
jer ja ne mogu da zivim u lazi ako to mozes ti samo mi kazi da mi nismo mi i da to nije to ti imash vremena ja ga ne bi troshio |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
When your love is pouring like the rain
I close my eyes and it's gone again
when I get the chance to say I love u
I pretend that u're already mine
that my heart ain't breaking every time
I look into your eyes....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
I don't wanna do this anymore
I don't wanna be the reason why Everytime I walk out the door I see him die little more inside And I don't wanna hurt him anymore I don't wanna take away his life I don't wanna be A murderer |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
I dont wanna be lonely no more
I dont wannna hve to paid for this...
|
|
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
I zoi ine tora
|
|
![]() |
|
![]() |
|
....hej,,,,si pominuva hej, ne nastinuva
|
|
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Koj si nosi cadorce ne navrnuva |
|
![]() |
|
![]() |
|
it's raining man, halellujah...
|
|
|
|
![]() |
|
Zapri dozdu da go vidam....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
oblak vistini gresno razbrani
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Haris Dzinovic a sea: NISTA MI VISE NIJE VAZNO NASAO SAM DOBAR BEND JA BI SAMO DA SVIRAM DA SE OTKACIM I TO JE SVE...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 447448449450451 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |