![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 442443444445446 1402> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сакам да кажам вие сте мои омилени членки
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од blueprayer - 21.Април.2008 во 18:22 |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Ве обожавам-срцки сте мои!
И мене денес ми е ден за ![]() Ја користам оваа прилика да ве ![]() ![]() Мамма,тебе ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ма ја сите ке ви ги искршам ако вака продолжам
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
More,....sakam da kazam deka "u zivo" bi vi skrshila u start po 3-najmalku
![]() ne tuka mi se silite so smajli..... |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
schesse
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
kolku mubav pirs imas nas pupaceto
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
толку ми фалииии
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Mozebi malku nadvor od kontekstot
na drugita iskazuvanja, ama sakam da kazam, od koga ne sum fatil golema ciickaaaa!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
сакам да кажам којсумјас алал да ти е
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
наредниве денови ќе бидат доооолги,.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Uste malku ,uste nekolku dena
![]() |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
ne sakam vaka
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
AMA OVOJ PAT NE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 442443444445446 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |