![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 438439440441442 2229> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobar den narode,
Nemojte da mislite deka ste navredile nekogo ako ste mu rekle kokoska, BIDEJKI:
Според резултатите на истражувањето што го спровеле австралиските научници, кокошките не само што се препознаваат туку и меѓусебно “разговараат“за време на оброкот. Научниците истакнуваат дека кокошките имаат нешто повеќе од “пилешки мозок“.
За разлика од малите деца, кокошките и пилињата разбираат дека предметот кој еднаш им е покажан и потоа сокриен , сепак постои. Кокошките испуштаат околу 20 различни звуци за различна храна и можно е да станува збор за т.н. „репрезентативно сигнализирање“ надвор од светот на приматите. Крис Еванс и Маргарет Еванс од Универзитетот во Мачуари се уверени дека кокошките сепак не се „глупи како кокошки“./макфакс/ |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
zdravo Irena
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Bravo Svekre. Hihg Menager
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Sto se slucuva ovde???
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Jas sum High_manegere ... mnogu godini...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Moram na pauza.,,
Bidete tuka i after
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
IC ne sum stroga Vall. Samo baram domasno da mi nosat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Svekre, ova mi lici na dobar menager. |
|
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Devojce... Ne bidi stroga..so ucenicinjataaaaaaa |
|
|
|
![]() |
|
Irence,te gushkam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Snaske...
so tie izgovori se boram godini ... kaj mnogu ludje koi koristat izgovori... im gi "ponistuvam" na eden diplomatski nacin... i posle toa mnogu mi se blagodarni... i mi pricinuva zadovolstvo... Eve eden najtezok izgovor... - nemam pari ... i imam doma mnogu neplateni smetki... na toa kometntiram: - smetkite ne postojat... tie se iluzija... - kako ... pa jas gi imam... gi gledam... - zemi iskini gi ... i nema da gi gledas... - PROBLEMOT NE SE SMETKITE... TUKU PRIHODITE.... dokolku imas mali prihodi... smetkite se mnozat i stanuvaat realnost... znaci ne e problemot ... kako da gi platis smetkite so malku prihodi... tuku: kako da si go zgolemam prihodot!!!! Mesto da gubam vreme na smetkite ... podobro e istoto vreme da se upotrebi za KAKO DA IMAME POGOLEM PRIHOD!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ne znam Vall. se isplasila. I rekle deka profesorkata e mnogu losa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Dobro utro. Uspesna rabotna i ljubovna sedmica na site
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
ZOKKI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 215 |
ako toj navistina te saka i ako tebe navistina ti nedostasuvase,ne vo 11,30 vo 03,30 ke se dogovorevte da se cekate na aerodrom.
|
|
ZOKI
|
|
![]() |
|
Ha,haaaaaaaaa
Ne dojde...zasto taka??
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 438439440441442 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |