![]() |
|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 51> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Сепак тоа си е негово право..да постира каде сака...а дали не веруваме или веруваме е наша ствар нели? ![]() ![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Dzemko ![]() Група ![]() Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 50 |
|
A be so mu obrnuvate vnimanie na ovoj diogenskopski,kojznae od kaj gi prepisuva porakive pa tuka gi stava.I uste filozofira,nekoi vozviseni misli ni kazuva u misla saka da ne stavi... Изменето од Dzemko - 31.Јануари.2008 во 21:42 |
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
zatoa sto i zenskite go pravat istoto
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
По моабетов заклучив дека било поодмна....но во денешно време тоа “нема како неа друга“ значи “нема никоја како неа да ме шутне“...тоа е одраз од тоа до каде е стигната младината денеска....за жал...
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Сандански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
|
Зошто машките изневеруваат? па вака според мене машките изневеруваат за да бидат главни,центар на вниимание, да се докажат пред некого дека вредат,да си го наполнат машкото его дека се е*ачи.Но еве еден ден се шетав со мојот кумашинот низ мало и дојдовме до муабет за жени.тој на мене ми раскажа како порано кога бил помлад имал девојка која многу се сакале најмногу на свет ,но тој еден ден од к*рташак(се извинувам на мојата некултура)да се направи фраер ја баталува девојката и си брка други цури
![]() ![]() Фала ти мја-уу ![]() |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
![]() ![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
|
Знаеш гледајки од моја страна да не познавав толку машки, може ке мислев како тебе...ама јас од женските што ги познавам не можам на една рака да ги избројам верни што биле додека па машките што ги знам ги има повеке верни....! |
||
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Не се важи, дај референци да видиме тоа ![]() |
||
![]() |
||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|
Ne znam koja e celta na temava..dali da odgovori koj vise izneveruva,,mazite ili zenite,ali sepak da ne se lazeme..Na mazite izneveruvanjeto im e vo genetskiod kod uste so raganjeto (so cest na isklucoci)
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Taka e mila, apsolutno se slozuvam so tebe
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|
...eh...mlado jagneshko...
![]() |
||
![]() |
||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|
zatoa shto neshto im fali vo vrskata
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
а со македонци?
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |