![]() |
|
BREAKING NEWS......!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 75> |
Автор | |||
FILIP ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 370 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
АКО МУ Е !(СО МАЛО ЗАДОЦНУВАЊЕ СЕ ПРИКЛУЧУВАМ ТУКА НО... ![]() ![]() ![]() |
|||
Правдата е релативна работа, но ВИСТИНАТА е една
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
kogo toa ? ........
![]() |
|||
![]() |
|||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
||
koj gi jebe...
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
i evropa ope brrrrrrrrrrr
![]() |
|||
![]() |
|||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
![]() |
|||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
||
Министерот за финансии Трајко Славески вчера неуспешно ги убедуваше пратениците на опозицијата дека од први јануари 2009 година институциите се спремни да го спроведат системот за бруто - плата. Пратеникот на СДСМ Марјанчо Николовски не ги прифати аргументите на министерот Славески и излезе со контратеза дека спроведувањето на системот на бруто - плата во услови на економска светска криза не е во интерес на Македонија и треба да се одложи на неопределено време.
Според Николовски, новиот систем за пресметување на плата ќе значи и намалување на платите на вработените. Министерот Славески го призна поразот пред пратеникот Николовски, на кого не успеал да му објасни дека бруто - плата не значи намалување на платите. "Јас сум немоќен, ретко велам дека сум немоќен, но сега навистина сум немоќен затоа што на господинот Николовски овде и на пленарната сала му е речено дека ја поттикнува македонската јавност и работниците дека наводно ние ќе ги намалиме платите, додека ние преку табели го докажавме спротивното", рече министерот Славески. Поради ваквиот однос на пратеникот Николовски, министерот за финансии побара заштита од претседателот на собраниската Комисија за финансирање и буџет Јован Манасиевски. Директорот на Управата за јавни приходи Горан Трајковски објасни дека според новиот систем нема да можат да се исплатат плати без плаќање на придонеси________________________________________________На оваа тема може да се вкучат модетратори. Изменето од mileg - 24.Декември.2008 во 19:06 |
|||
![]() |
|||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
||
dobar e...i realen...
![]() |
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
http://img138.imageshack.us/img138/6246/shiptar9zu5jm.jpg
![]() |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
||
...pishav sve so fakti i argumenti,dokumentirani zlostorstva(dosega bez kazna ![]() Koj potoa mene ke me brani??jas pari nemam, siromashna do koska, prestig, avtoritet nemam, koj mene ke mi go slushne zborot????!!! ![]() NIKOJJJJJJ....Ke mi "lapnat" nekoja kazna, koja se dodeka sum zhiva nema da mozham da ja isplatam, i tolku,,,,Kraj..Fin...na Mojata Kariera ... ![]() ....ja znaesh ona prikaznata so Hrushov, edna od moite najomileni e... Na edna partiska sednica, Hrushov, zboruva za zlostorstvata na Stalin.Eden od slushatelite, pishuva neshto vo eden list, se priblizhuva skrishno,go ostava napishanoto vo masa, i si odi da sedi vo svoeto mesto. Otkako Hrushov zavrshi so govorot, go zema listot i chita:"Zoshto ne gi kazhuvavte ovie raboti, dodeka Stalin beshe zhiv?! Potpis: "Eden Prijatel". Krevajki go listot gore, Hrushov prashuva:"Koj go napisha ova???" Bidejki ne dobiva nieden odgovor, veli: "Tochno zaradi ova, druzhe prijatele" :))))))) ![]() Изменето од AlbanianGirl - 22.Декември.2008 во 19:08 |
|||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|||
![]() |
|||
||
rambo 8
![]() |
|||
![]() |
|||
Vladimir88 ![]() Сениор ![]() ![]() "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=RL0JMIy2v0A&eurl=http://forums.vmacedonia.com/f11/hollywood-movie-about-macedonian-soldiers-18375/ Што велите за ова а? ![]() Конечно една убава и интересна вест. Изменето од Vladimir88 - 22.Декември.2008 во 16:57 |
|||
![]() |
|||
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
||
ДАли тоа ги амнестира ако се групација... Инаку Албаниан Гирл со задоволство би излегол кавалер мегутоа само делумно се согласувам со тебе... Точно е дека има мегу оние што полицијата ги испитуваше и припадници на криминални групи, мегутоа оние што го извршија злоделото сигурно не се локални криминалци кои во мало продават трева... Албанската мафија во Македонија има структура , а тоа се познава по логистиката што ја имаат и организираноста на криминалот... Што беше Тутунскиот Бос од Куманово, Припадник на криминална група ли? Или што се оние кои го држат пазарот со хероин во Македонија??? Никако неможам да се согласам дека тие се криминални групи , можеби ке ме побиеш со факти или некоја пообемна анализа??? |
|||
![]() |
|||
AlbanianGirl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
||
ejjj, mnogu teshki prashanja si postavil,hmmm nikogash ne sum se zaprashala za niv ![]() ...gleam si gi "hiperboliziral" neshtata... ili mozhebi imash problem vo razlikuvanjeto na poimot "mafija", i "kriminalni grupacii"... bidejki za grupacii sum slushnala, megjutoa, za mafii???!!!! dobro, da od knigite na Roberto Saviano sum chitala neshto, i sum ednostavno impresionirana od "inteligencijata, i sposobnosta" na "Mafijata" za menaxhiranje na nivnite biznisi,,,a onie shto ti gi spomnuvash, te molam, pa toa se samo nekoi izmanipulirani dechinja, chija shto zhelba za postanuvanje "nekoj i neshto vo zhivotot preku nokj" go zloupotrebile nekoi "manijaci" za realiziranje svoi celi, i da znaesh, ja navreduvash mafijata so ova tvoja shtotuku napravena komparacija... ...a za da se postavam na stranata na policijata, ili bilo koja druga, treba da bidesh del od niv, pa da imash korenito poznavanje na situacijata koja se odviva vo toj krug, a ne da razberam preku vecer, sitel, ili mtv.... ...znam deka nema "idealna pravdina", pa nitu go ochekuvam toa, no... neshto i vo toa "minimalnoto" koe jas go ochekuvam pochnuvam da se razocharam... ![]() |
|||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
|||
![]() |
|||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
||
mafija od Cair?? jas na cekor od Cair pa ne znam za takva mafija
inaku , bez razlika dali policaec, ili borec za sloboda , albancite site masovno izleguvaat na pogreb Изменето од butel2 - 21.Декември.2008 во 23:56 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4243444546 75> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |