![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 435436437438439 525> |
Автор | |
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ni ja nemogu sve i da hocu
zaboraviti plavu kapu a vozovii idu danju nocu kroz podlugoveee....... |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ako te nije pronashla ljubav
potrazime bicu ko prije
na istom mjestu......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
volio bi da si tu...
Изменето од ZeZnAtA - 03.Април.2009 во 11:28 |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
go molam nokva neboto
da mi te vrati..........
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
im not in love,
you call me on the phone, i act like nothings going on, we're driving in my car, i pretend that you dont turn me on |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Може цела песна?
![]() Da sam ja netko,
pozvao bih sve djecake, dao bih im igracke i pustio ih da se cijeli dan igraju i jure. Radili bi divne stvari, prekratki bi bili dani voljeli bi svoje skole djaci da sam ja netko. Svim majkama bih izbrisao bore, ucinio da ocevi ih vole, davnu ljubav da im vrate, i da mirno zive svoje sate, da sam ja netko. Ne bi, ne bi ljudi zivot proklinjali, sve bi ruze zeni poklanjali, kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo, i kako bi dobro bilo, kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo da sam ja netko. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
Da Bog da stane cjeli svijet
Stane bar na tren Da se opet tebi vratim Da me zagrlis kao dijete Pa nek' glavom platim Ljubi me na blef Vjeruj mi na rijec Moj je zivot lazni sjaj Previse za kraj A premalo za oprostaj Gdje god da spustim kofere Znam da si prokleto sam Meni su tijesni zidovi Uvijek se isto osjecam Negdje uz put Ja sam te izgubila Ni jedan nema To sto sam u tebi ljubila |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
авиону сломичу ти крила
да не летиш она бих ту била јој ако ти ухватим пилота лишичу га његовог живота. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
из мог срца расте коприва
која те је давно опекла кад си моју љубав брала ти си мени вјеровала да ја нисам тугом отрован да то сам ја празна постеља у којој нико не сањам мени је мрак и кад је дан ја сам ти бона несретан |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
... tad i nikad vise miris'o je sneg na jorgovan ... |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
КАКО ШТО РАСПЛАКАНИОТ ВЕТЕР БРЗА ВО НОЌТА,
ТАКА МОЈАТА ЖЕЛБА КОН ТЕБЕ ИТА,
ТАКА МОЈОТ КОПНЕЖ ПО ТЕБЕ СЕ БУДИ.
О, ТИ СИ ОНАА ПОРАДИ КОЈА БОЛЕДУВАМ,
ШТО ЗНАЕШ ТИ ЗА МЕНЕ!
ПОЛЕКА ГАСНАТ ДОЦНИТЕ СВЕТИЛКИ,
ДОАЃААТ ДОЛГИ БЕССОНИ ЧАСОВИ.
НОЌТА ГО ИМА ТВОЈОТ ЛИК,
А ВЕТРОТ ШТО РАСКАЖУВА ЗА ЉУБОВ
СЕ НАСМЕВНУВА КАКО ТЕБЕ!
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
The sunset rides to the end slow
Same song echoing outside of the window You can't grow if the skin don't fit you Sometimes you gotta get low just to get through No inspiration left to do your best when, nobody hates you more than you're reflection Suffer the shame until it stuffs the drain He's got two hands and a bucket of paint |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Da sam ja netko,
pozvao bih sve djecake, dao bih im igracke i pustio ih da se cijeli dan igraju i jure. Radili bi divne stvari, prekratki bi bili dani voljeli bi svoje skole djaci da sam ja netko. Svim majkama bih izbrisao bore, ucinio da ocevi ih vole, davnu ljubav da im vrate, i da mirno zive svoje sate, da sam ja netko. Ne bi, ne bi ljudi zivot proklinjali, sve bi ruze zeni poklanjali, kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo, i kako bi dobro bilo, kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi dobro bilo da sam ja netko. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
U ime svih nas
iz pedeset i neke za zakletvu Titu sam spevala stih. Ne spominjem proslost i bitke daleke, jer rodjena sam posle njih. U nama je sudbina buducih dana i neki se mozda plase za nju. Kroz vene nam protice krv partizana i mi znamo za sto smo tu. Racunajte na nas. Sumnjaju neki da nosi nas pogresan tok, jer slusamo ploce i sviramo rok. Al' negde u nama je bitaka plam i kazem vam sta dobro znam: 'Racunajte na nas. |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 435436437438439 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |