![]() |
|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 433434435436437 890> |
Автор | ||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
СДК..мамче спремај костените и некое денарче и легнувај да се наспиеш
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
сдк..утре од зори ќе ечи:
![]() Коледе леде паднало греде утепало деде деде се мачи баба го квачи со четири јајца гускини, шаткини. Коледееееееееее… |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
SDK taa ocekuvashe neshto dosega nevideno ali jbg isti ostana... ![]() ![]() ![]() i SDK prv pat ko go slusav snimakot rekov dechkovo skinal konci ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
СДК..вечерата заврши,сега може да се спие
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
сдк...и конечно се запознаа и тој сеуште беше ист...
![]() и како да не се смеам... ![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
SDK stvarno... devojchevo sakam kazam neznam recham e... kutroto...
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Se kladel Gospod so gavolot deka nemoze da naprai grev, ja sozdal ovaa i ja izgubil kladbata.
|
||
||
![]() |
||
|
SDK ne i se smej na devojcheto, mnogu uzbudjena bese dodeka toa go snimala... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
СДК
Ми се
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
сдк... ептенски го засакав....
никој друг од другите корисници не ставаше толку луди и откачени слики со некои полуди пози туку само тој ![]() ![]() Изменето од sanja-a - 04.Јануари.2012 во 16:09 |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
|
СДК..утре работен ден
![]() |
||
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
sdk..me uzasnuva faktot kolku lugeto ne se svesni deka so svoite predrasudi razoruvaat tug zivot
![]() |
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-пријатна изненада
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
сдк...многу јадење- многу пиење
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 433434435436437 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |