![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 432433434435436 708> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sdk.....
![]() .,..ova beshe za ,..pretposlednoto... ![]() Изменето од brza - 14.Август.2010 во 00:39 |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
СДК
Од денес ќе бидам...добра, мила, фина...и то ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Veruvam deka ova samo za na forum go misli...
|
|
![]() |
|
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
сдк...многу сум хепи денес
![]() |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
.. демек ме „Запрепасти“ а..?!?..
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
СДК...утрово е по мудро од нокта
![]() |
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
sdk neizdrzlivo toplo vreme
![]() |
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
сдк...тука сум
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
sdk..cel den
![]() i nisto ne smisliv |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
сдк... ова ништо не пиша цел ден...а , налет тоа, и другата ништо не пиша....
![]() И.... комшијата ме изнервира, еј, од контакт ме изваде вчера... такси вози ноќна смена братов и јас со другариве поминувам покрај колата и, знаеш, му викам здраво.. (2 саат ноќе случкава) здраво , вика, шо прајте, шеткате малце? -Ами малце , му викам -Ако , рече, шубо е времево, прошетајте , до 6 да не си одите дома ич.... и ми вади фаца ко тој да е должен да ме собира дома и да ме подучува.... ![]() Абе , газе, не туку чукај круши под слива, видов до кај ги донесе синојте твои тоа што ги собираше во 11 сато до 18 години... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-имам гости од Скопје
![]() |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
sdk pa do sega nebese dobra, mila i fina ![]() ![]() ![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
СДК...неподносливо е надвор!
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 432433434435436 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |