![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 346> |
Автор | ||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
za arno neka e......veke ne znam sto da mislam... ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
Toa e ubavo mislam ![]() |
||
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
sdtk slabo nekako kontroliram custva
![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
|
Niso nema zborovi ,misli deka sum maloumen def ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() |
||
Incredible Blue
|
||
![]() |
||
|
sdtk..ja na maloumen kreten li ti licam be srce
![]() |
||
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
сдтк... ти си нешто совршено... остани таква дееее
![]() |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
Сдтк...валда сеа си задоволен.Твојата лакомост и алчност ме поразија ама не е готово...
![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
сдк...лек си за душава!.
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
|
Сакам да ти кажам ...
знаеш ... толку слатко да ме изненадиш
![]() |
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
And I would've done anything for you
To show you how much I adored you But it's over now It's too late to save our love Just promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star 'cause imma [Chorus:] I'm a space bound rocket ship and your heart's the moon And I'm aiming right at you Right at you 250 thousand miles on a clear night in June And I'm so lost without you Without you Without you |
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
сдк,........................
![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
sdk..Poljubimo se ko odrasli
jer jasno nam je sve pokidaj lance dok nismo srasli jer pukli smo zar ne |
||
![]() |
||
|
м.м.е. прекомплицирано е...за жал
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4142434445 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |