![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 425426427428429 2229> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ACIKA..OSTAJ GI SEGA ..NAJINETERESNO E KOGA SE KANDISUVAAT
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Do kaj sme..sega lugje
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
E BAS FINO..SITE SE SEGA NA "MUTE"
|
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
јас мислев дека е договорено
незнам зошто така наеднаш ретерира од првичните ставови??!?! |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Doktore ne si ubedliv ocigledno.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Затоа што не си одлучен, и а малку ме снема веднаш договараш со друга.. Наталија не трпи неодлучни луѓе бејби... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Natalija si ima stav..., i principi Doktore,ne e lesno da dojdes do nejzinoto srce
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ili lugje koi sedat na povekje stolici...mozebi
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DR-E..POGRESNO SI MISLEL IZGLEDA
![]() ![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Doktore ke ti treba podobra strategija
![]() |
|
![]() |
|
kardiolog ![]() Сениор ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1076 |
|
![]() |
|
Многу грешна проценка Нате
баш ми е жал |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Natali ne se ,,dava,, taka lesno, samo na ubavi zborovi
![]() |
|
![]() |
|
WORHOL ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 324 |
...DOKTORE..VAKA DA TI KAZAM....PU6TI EDNO TVOE CV..I SLIKA SE RAZBIRARA...MOZI I DO POLA NE MORA6 CEL DA SE SLIKA6...PA NIE KE GLASAME DALI BI MOZEL SO NA6A NATE DA PIE6 EDNO KAFE
![]() ![]() ![]() ![]() STE ZA?? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 425426427428429 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |