![]() |
|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 404142 |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Црна коса имам и не се фарбам со ништо...ќе дојде време и за тоа здравје
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vallerrija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Plava, se razbira vestacki plava i cesto gi menuvam farbite, no najcesto mojot izbor e Evolution i iGORA
![]() |
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
![]() |
|
Aurora ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Plava sum se farbam so palete
|
|
![]() |
|
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
plava i se farbam redovno ali menjam farbi momentalno sum so triocolor i planirm da se zadrzam
![]() |
|
![]() |
|
elektra ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 8 |
kakva boja na kosa imate dali se farbate i ako se farbate koja farba ja koristite?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 404142 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |