![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 415416417418419 525> |
Автор | |
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
таши таши ........
и свилена марама у марами шечера да ми сека вечера ![]() |
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
oprosti mi sto smetam
znam da je kasno i da si zauzeta al' valjda ti je jasno nocas sam u krizi, k'o toranj u pizi nocas budi dobra k'o sto nikad bila nisi ti znas da |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Tvoja senka srece me
kad probudi me secanje a dobro znam da sam kriv sto vise nemam te Ja mislio sam nista nece moci da nas razdvoji i sve bih dao da te vratim i lepse nastavim Seti se planova i dana kad smo mastali e, kako smo se posle svega ovako rastali |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
All the dreams we held so close seemed to all go up in smoke
Let me whisper in your ear: Angie, angie, where will it lead us from here? |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
....Umoran sam od zivota, umoran sam od kafana
umorno je srce moje, umorno jer na njemu lezi rana, dugo vec stare rane iz mladosti, sto su ostale...... |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Boze daj da budem jak
da mi prodze utorak |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
da sepnam ke me cue ogan plamenot...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
blashka ![]() Нов член ![]() романтична Регистриран: 03.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5775 |
Црвено црвено црвено...
црвено је боја љубави..
црвено,црвено,црвено..
црвени смо драги ..ја и ти...
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ja josh cu te voleti
znam gubicu vreme
sve suze cu sakriti
ko da trag od vreme.....
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Ako sakaš možeš da kažeš da
ako sakaš možeš i da kažeš ne jas sum samo zvezda na ovoj svet koja bleska vo ovaa noc samo za tebe, samo za tebe, samo za tebe! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dali bi da budesh sledeci
sreco u mojoj nesreci.......
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Можам да направам се
ако помислам на тебе тогаш се чувствувам јас најсилен можам да направам се да рушам се пред себе ако заминеш сум обичен ![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
KOga patuvam dlaboko vo sebe
Mislis begam jas od tebe i od mene |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
za site deca da bide sonce
da bide ljubov neka bide sjaj ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 415416417418419 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |