![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 409410411412413 1093> |
Автор | |||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
odi kaj komsiite,ograbi gi,seta zasteda,seto zlato,daj mi gi mene i ke se otreznis
![]() |
|||
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|||
![]() |
|||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
||
abe jas ke gi ograbam, ama mislam deka pred da ti go dadam tebe zlatoto ke me fatat cajkani.........e togas kako ke se otreznam, lele
![]() ![]() ![]() |
|||
kuliraj
|
|||
![]() |
|||
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
||
te gledam i si mislam,,ke dojde momentot koga ke te imam,ke bides samo moja o supo so knedli moja
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
||
lele zasto ne uspeav da se naspijam? |
|||
kuliraj
|
|||
![]() |
|||
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
||
mi se spie
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
||
hehehe samo tvoja?a zaso ja ne mislam taka...doj doj donesi ja pa ke videme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
respect my authoritaaa
|
|||
![]() |
|||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
||
o kolku ste ocajni o abe dojdite kaj mene kje vi napram cel kazan so supa.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
![]() |
|||
||
zs denes e denot posveten na supata ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
KozleBozle ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Cocos (Keeling) Islands Статус: Офлајн Поени: 47 |
||
Sto li ne ceka letovo so vakvo vreme
![]() |
|||
Kozle Bozle mudra glava za prcevo dusa dava!!!!
|
|||
![]() |
|||
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
||
Poo ic nemam vreme za na forum
![]() |
|||
![]() |
|||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
||
da da kako so spagetite oooo alekta oooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i da mu go cestitam denot na supata na carnation ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() p.s.so ne ostavi malce be govedo? ![]() ![]() ![]() |
|||
respect my authoritaaa
|
|||
![]() |
|||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
||
и јас се прашувам истото.... ![]() |
|||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|||
![]() |
|||
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
||
LELE ama se nacucav
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
||
zosto nemam sreka
![]() ![]() |
|||
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 409410411412413 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |