![]() |
|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 408409410411412 716> |
Автор | ||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
...just smile darling...that's the second best thing that you can do with your lipsssssssss... ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|||
...vaka - taka ovo - ono, ama ne go vadish...od usta Palestinacot... ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|||
bravo
![]() ![]() |
||||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||||
![]() |
||||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|||
i uz pat povedi go Well da prilegne ,sto stanalo,miloto tolku rano
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|||
Добро. Ајде си легнувам.
|
||||
![]() |
||||
|||
...ne brat, negleash ti takov film , zenive Makedonski se kataklizma ne se za u harem i monogamija, poshto Makedonska zena ne trpi konk*rencija i ne znae sto e kompromis...abe ne se krivi oni kriva e papuchara "Staro Skopje"... ![]() |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
palesttinec, ajde cajce so med, i do zena ti, najpametno ke ti e, batali harem i ministerstva
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|||
Интеграција само во харемот мој.
Ќе се интегрираме во тројка.
|
||||
![]() |
||||
|||
Народот во пропаст
|
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
pa drzavata, kako kogo i kade, treba li da se integrirame vo EU i NATO ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
...vii lagerice vaka, kaj mene e dosta rano za spienje, mislam ne sum ja zaljubena zena pa da nemozam son da fanam ko vas... ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Ајде двете ќе ми бидете главни жени, ама нејзе не ја знам, ја те одбрав тебе.
|
||||
![]() |
||||
|||
ajde i ti na nankanje, ne tuku uletuj u tugi muabeti ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 408409410411412 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |