![]() |
|
Каде сакате да сте сега? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 130> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
некаде каде што нема снегој,... мразој,... и виулици....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
pokraj edna licnost
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Каде што има клима од 40 степени
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Ljubljana
![]() |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Prilep
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
blue666 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
c c c, vo posledno vreme nesto mnogu ti se prisaka prilep ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
е да кај брат ми тоа
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Agapi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 541 |
skopje
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
јас сакам да сум пред каминот...пак
![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
сакам да сум на билјард со другари...како вчера...колку беше јакоооо...
![]() лажам сакам сеа да сум во кола со блу и да идеме ја и она на дејт (а да и да имам 18 години иначе полиција матер ке ми ебе)... Изменето од Izzie - 06.Јануари.2008 во 02:05 |
|
![]() |
|
![]() |
|
колку не изи али ја чим не признаваш ти не кажувам ни јас
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
некаде каде што има сонце... а може и Русија... изи мисли дека некако ќе се разберам со русите..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
да бе како што ти зборев на мсн накај охрид ке фатиме а за полиција донт вори имам лек за нив....кофа вода ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
а да бисерна...ке се разбереш...само “здраствујте“ и толку доста ти е...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 130> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |