![]() |
|
Мерак |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 48> |
Автор | |
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
пастирано од ГОРДОН
seks, koj ne probal ne znae Мујо: Хасо, знаеш, ли бе дека сексот бил убава работа!? Хасо: Не ,а ти од каде знаеш? Мујо: ми кажа еден што гледал... Мерак ми е да слушам вицеви. Ми ја исполнуваат душата како ништо друго... Па уште ако се за Мујо и Хасо... |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
мерак ми е да гледам цртани, краткометражни, долгометражни, секакви, многу ми се интересни
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
da si apnuvam se so ke posakam i da si pijam kafece posle jadenje
![]() da pustam muzika epteen glasna koga nema nikoj doma i da peam na cel glas ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
merak mi e koga chitam zelbi iskreni kako ovie pogore:)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
sto e smesno zarem ne bese iskrena:)
jas i bi te slusal kako pees pa i da e loso jebiga:) nema valjda da me povredis:)
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
se raduvam ne ti se smeam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
fala sonche :)i jas za tebe da imas povece momenti sama doma:)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
i hope so
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ako treba zvucki :) za pojako komsiite da te cujat kazi:) |
|
![]() |
|
![]() |
|
neeee jas sakam poveke mene da me slusaat otkolku mizukata
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
pa da de:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
МЕРАКОТ ЧЕСТОПАТИ УМЕЕ ДА БИДЕ КАКО ДОБИТНА КОМБИНАЦИЈА НА БИНГО ТИКЕТ - ЌЕ УПАЛИ ВО ПОГРЕШНО КОЛО.
ТАКА Е И СО МЕРАКОТ - ЌЕ СЕ ПРУЖАТ УСЛОВИ ДА ТИ СЕ ИСПОЛНИ - КОГА ЌЕ ИЗГУБИШ ЖЕЛБА ЗА НЕГО |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
мерак ми е да си седам со добро друштво,... мерак ми е кога ќе направам нешто со кое другите се гордеат со мене... мерак ми е да пишувам на форумов... мераклија девојче сум....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3940414243 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |