![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 406407408409410 1364> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bibuska eve ti edno poklonce od mene,znam deka sekogas nemas zapalka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
оОоооОо
![]() ![]() ![]() Поседи си со нас овде, одма ќе ти се подигне...расположението де ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() sam ne se pusi.... ne odi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
"Пуст да е, пуст да би останал
законот против пушење на работно место..." ![]() Те сваќам Рен... многу добро те сваќам како ти е ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Pola den apstiniram...moram da nadomestam
![]() |
|
![]() |
|
Кај и да е - ќе те стигнам...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ajde Biba docnish,jas vekje drugata ja pripaliv
![]() |
|
![]() |
|
само што ручав и го истерав адетот со кафе по ручек... сега може само да попушам една во ваше друштво
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
![]() Poveli Enigma.... ![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
omar ,blagodaram za kafeto a mojata limenka neka ja zeme nekoj,povekje sakam voda
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
od na net be alance..... od na photobucket.... ne mi se vistinski drugari...
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
oMAR...ZDRAVO DECKO...KAKO SI MI...NEGO STO SAKAV DA TE PITAM...A-HA...KOI SE momcive na slikive sto gi pastiras?
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
Jas mojata limenka ja ispiv i bash mi godeshe...dojdi si ovde sega imame poniski temperaturi ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 406407408409410 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |