![]() |
|
Сите заедно, сите за едно |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 402403404405406 716> |
Автор | |||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
ti nemash sens jas kolku custvo za oset ima osobeno za principielni nachela:)))
ppupupup mashala tresenje drva(zreli) vo novata 2008
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
hahhahahahha....DZaki izglea uste prima.......
![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
ostaj se transformira sega
![]() |
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
||
eve zasto nesakam da ve gushkam odma mi se "topite"
|
|||
"recycle your mind"
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
bev na pauza
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
Prima Lilija Moja golubice Evo nas golubice s druge strane ulice tamo gdje se brise sve tamo gdje ljubav nestaje Nisi htjela ruzmarin ruzo moja govore o ljubavi neki drugi sretniji I kada prodje sve moja golubice na nebu zasjat ce dvije zvjezdice i kada proje sve moja golubice srce ne izbrise sto voli najvise Mislio sam trajat ce ova ljubav stoljece uvijek bude drukcije evo stiglo i nas golubice Nisi htjela ruzmarin ruzo moja govore o ljubavi neki drugi sretniji |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
e sega pak ke mora da iskocam nadvor
|
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
||
Па ти само влези излези правиш, ќе настинеш
![]() |
|||
Keti72
|
|||
![]() |
|||
||
Џаки, ногу тажна песнава бе....ќе ме расплачеш уште малку....
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
||
Здраво Љиља, сега на Џаки срцето му е на место
![]() |
|||
Keti72
|
|||
![]() |
|||
||
♪ ♪ ofanina naj nina na naj
mala pauza |
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
пак ќе му се измести..
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 402403404405406 716> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |