![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 473> |
Автор | |
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mene edn osoba vo treto lice ednina maski rod......zasto si tolku daleku d?.......
![]() |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
i mene mi fali edna prekrasna osoba od maski rod so e 450 km daleku..... sakam ga gusnam,,da go stegnam....edvaj cekam da go vidam
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
petko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
mene mi fale edna osoba....malce zaednicka so cecka....
![]() da ne pomisli nekoj na onaja samo sto e 450 km... ![]() ![]() ![]() edna druga, mila, (za mene barem ![]() ![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Abe sto e taa dalecina
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
helooooo, kaj si ma kuklo,
procita li ......naseto delfince deka e moderator... da ne pocne sea da ne kastri.....
Pa moze da probame ....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
JAS za tebe a ti op logirana
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
mirni li ste a? !!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bas mi falese denes......
|
|
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
mi fali edna nok...nokta pred dve veceri nekade......ubava topla letna nok.....posebna nok so licnost koja nema da ja vidam poveke
![]() |
|
![]() |
|
Strumfeticke...ke dojde drug...ke visish ushte dolgo dolgo na msn....a i ke krshish ushte noze trcajki po deckovci...veruvaj milicko....
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Znam...ti doaga da puknesh..ama so toa nishto nema da napravish....pa na site ni nedostasuvale deckovci i devojki sto ne ostavile pa sme preziveale...more sme se zaljubile povtorno uste posilno vo nekoj drug.....
a mene sega mi nedostasuvash ti da si mi tuka da te shetam po Biser i da zaboravish na Maro |
|
|
|
![]() |
|
Jas sum tamu blisku ...do Biser..ajde...mi falish...odamna nekoj nekriziral tuka kaj mene.....pa ima 24 saati....
|
|
|
|
![]() |
|
e togash nema da mi nedostigash
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ke me zemete i mene...... i jas sum u kriza......... ne ljubovna ama......
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |