![]() |
|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 118> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Samo losite luge dobro seksaat, znam po mene
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Човекот има природна основа за разум...
луѓето се лоши...додека не се усовршат...
добродетелта...е доволна за достигнување блаженство...
а основни добродетели се...умност...умереност...
храброст...и спроведливост..........
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Ме збуни сега, мислев дека сум од добрите човеци!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Сандански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Мислам секоја чест колега, тотално се согласувам со горе наведеното.Морам да ти признаам дека се препознав во 80% од пишаното.Да се произнесам по темата Тотално не вреди да си добар од мое лично искуство, од шо бев добар само добивав разочарување,ништо повеке ![]() ![]() |
||
If you dont live for something youll die for nothing
|
||
![]() |
||
|
ехе,... мене колку пати ми ја имаат плеснато во лице,... и пак не ми иде паметот ![]() |
||
![]() |
||
|
колку си загор,... само во право |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ima lugje sprema koi ,....apsolutno ne vredi !
Изменето од brza - 23.Март.2008 во 13:02 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
го делам твоето мислење
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
ПРЕД ГОДИНИ БЕВ МНОГУ ЛОШ ... НА 100 ИМ УДРИВ ШАМАР... СИТЕ МИ ВРАТИЈА ... КОЈ Е НАТЕПАНИОТ ??? И НОРМАЛНО ... И ДЕН ДЕНЕС ПЛАЧАТ ... А ЈАС ? ЕДИНСТВЕН ИЗБОР Е ЧОВЕК ДА БИДЕ ДОБАР ... НЕМА ДРУГ ИЗБОР !!! АКО САКАТЕ ДА НЕ СИ НАШТЕТУВАТЕ НА СЕБЕСИ ... БИДЕТЕ ОТВОРЕНИ ... ПРИЕМЧИВИ ... МОЖЕ НЕШТО ЗА ВАС ДА БИДЕ МАЛО ИЛИ НИШТО ... ЗА НЕКОГО МНОГУ ... И НЕ ОЧЕКУВАЈТЕ НЕШТО ЗА ВОЗВРАТ ... И ДА САКА НЕМОЖЕ ДА ВИ ВРАТИ ... ТАКА Е ТОА ПОДЕСЕНО ... ВО НЕОГРАНИЧЕНОТО ... ПАК ЌЕ СЕ ВРАТИ ... АКО СЕ ВРАТИ ... А И НЕ Е НИ БИТНО ... СТЕ МОЖЕЛЕ СТЕ НАПРАВИЛЕ ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
MusketaR ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
|
Nikoj ne te tera na sila da bides dobar,izborot e tvoj dali ke bides dobar ili ne.
|
||
...:::My Life My Rules:::..
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
so kogo da se bide dobar?
iam dve kategorii lugje-onie koi zasluzuvaat i ti znaes deka go zasluzuvaat toa i
onie koi ne zasluzuvaat i te koristat,a ti ne si svesen...
linijata e tenka,taka da ne mozeme sekogas da ja prepoznaeme Изменето од topsexy - 23.Март.2008 во 16:14 |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
СЕ СОГЛАСУВАМ СО ТЕБЕ - ЛИНИЈАТА Е МНОГУ ТЕНКА И ЧЕСТОПАТИ УМЕЕ ДА НЕ ИЗМАМИ... |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Za da ti dade nekoja moras da bides dobar
|
||
![]() |
||
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
|
Секоја доблест може да се претвори во мана. - Х. Хесе
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3839404142 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |